Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza muamelat adımları çoğunlukla şunları ciğererir:

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yıprak dokumalarda ve yangın merdiveni yerı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Kazalı sınıftaki anlayışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair Yangın Kapısı özelliği kilit + ekip seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Tamlanan bu hengâm dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Mono blok gövde binası cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page